Galla med iværksættere i Musikhuset

Oplæg fra kendte iværksættere og underholdning er hovedingredienserne, når iværksætterfestivalen IDNA2011 skydes i gang med et gallaarrangement i Musikhuset tirsdag aften.

Gallaaftenen markerer åbningen af iværksætterfestivalen IDNA2011. En række kendte iværksættere som urdesigneren Christina Hembo og medstifteren af Innovation Lab, Preben Mejer, taler om livet med egen virksomhed. Aftenen byder også på dans, akrobatik og musik af DJ’en Morten Breum.

”Målet med showet er at vise mangfoldigheden blandt iværksættere og hylde de mennesker, der tør tage springet og følge deres drøm om et liv som selvstændig – uanset branche,” siger programkoordinator Anne Dorte Nørby i en pressemeddelelse.

Billetter til gallaaftenen, der starter klokken 18:30, kan købes på www.billetten.dk for 220 kroner.

Onsdag den 11. maj fortsætter festivalen i Musikhuset. Her kan iværksættere netværke med hinanden og potentielle kunder. Der er gratis adgang.