Bordfodbold skal promovere U21 EM

U21 EM Aarhus, Studenterhuset og Aarhus Bordfodboldforening afholder i aften bordfodboldturnering i Studenterhuset.

Arrangementet starter kl. 18.30, hvor der vil være indskrivning af hold og efterfølgende inddeling i puljer. Fra kl. 19.00 løber turneringen af staben. Musik- og Eventkoordinator hos Studenterhusset, William Michaelsen glæder sig til arrangementet.
”Jeg tror, det bliver et godt arrangement. Jeg forventer, at deltagerne får en hyggelig aften, hvor intensiteten og konkurrenceelementet er højt. Og så bliver det måske til et par fadøl,” siger han.

En del af promoveringen
Arrangementet er en del af promoveringen af det forestående U21 EM, som afholdes i Danmark. Aarhus er en af hovedbyerne, og det er derfor vigtig for arrangørerne allerede nu at skabe opmærksomhed omkring turneringen.
”Det er oplagt for os at ramme studiemiljøet, når der er 40.000 studerende i byen. Derfor har vi taget kontakt til Studenterhuset, fordi de har et stort netværk, er centralt placeret og de har gode rammer for at holde et arrangement som dette,” siger Nicki Stougaard, Eventkoordinator fra U21 EM Aarhus.
Også Studenterhuset ser det som en gylden mulighed for at lave et godt arrangement for sin egen og en ny målgruppe,
”Det er en mulighed for at forene vores målgrupper. U21 EM har mange unge, som interesserer sig for fodbold, mens vi har kontakt til de studerende. På den måde kan vi måske trække nogle nye folk til Studenterhuset,” siger William Michaelsen.

Gode præmier på spil
Vinderen af aftenens turnering kan være sikre på at stikke af sted med gode præmier. Blandt andet er der billetter til den attraktive kamp mellem Spanien og England i Herning og billetter til finalen i Aarhus.
”Jeg håber selvfølgelig, der kommer mange, men hvis der kun kommer 20, så skal de have en god oplevelse. Det er det, der er succeskriteriet,” siger Nicki Stougaard.
Indtil videre er der tilmeldt otte hold, og der er stadig åben for tilmelding. Det kan ske på bordfodbold@u21em.dk.