Iværksætter-festival er ikke kun for iværksættere

I dag afholdes der Iværksætterfestival i Musikhuset i Aarhus. Festivalen er for alle, der er nysgerrige og har lyst til at få brudt med nogle af deres fordomme om, hvem iværksættere er.

Igen i år er der op mod 100 stande. Arrangøren Hans Christian Johansen forventer, at der vil komme ca. 2000 besøgende på festivalen, der har åbent indtil klokken 16:00 i dag. Du kan derfor stadig nå at komme med.

Den klassiske iværksætter er på vej ud ifølge Hans Christian Johansen, og derfor er festivalen mikset med kunst, kultur, musik, teknologi og design. Der er derfor noget for enhver smag. Klokken 13:40 er erhvervsmanden Asger Aamund for eksempel på, mens verdensmesteren i fodboldindkast er på blot fyrre minutter senere.

Programmet er fyldt indtil klokken 16:00, hvor der afholdes foredrag og workshop. Der er gratis entré for alle.