Gratis hørekoncert med Richard Ragnvald

Hørecentrene A/S forener viden om nedsat hørelse og høreapparater med koncert.

I eftermiddag kl. 13.30 går den kendte danstopkunstner på scenen i KlosterCaféen i Klostergade. Koncerten er arrangeret af Hørecentrene A/S, der vil bringe yderligere fokus på nedsat hørelse og høreapparater for personer på over 55 år i Aarhus og omegn.
”Det er en mulighed for folk til at få en god oplevelse samtidig med, at de får en masse nyttig viden om nedsat hørelse,” siger direktør for Hørecentrene A/S, Søren Iversen.

Skal skabe oplysning
Koncerten er ikke kun arrangeret med det formål at give publikum en god musikalsk oplevelse. Udover musikken vil der være rig mulighed for at få nyttig viden om nedsat hørelse og høreapparater.
”Vi kalder det en hørekoncert, fordi det er en god eftermiddag i hørelsens tegn. Musik er lyd og med Richard Ragnvald, er der lagt op til god underholdning. Og det forenet med gode foredrag og relevant viden, mener vi giver et godt arrangement,” siger Søren Iversen.
Søren Iversen ligger heller ikke skjult på, at der også er forretningsmæssige fordele ved arrangementet.
”Det er klart, at vi også har lavet det for at få flere kunder, men det vigtigste for mig er, at folk bliver opmærksomme på, at nedsat hørelse ikke er et tabu,” siger Søren Iversen.

Publikum skal hygge sig
Dagens top navn, Richard Ragnvald, glæder sig til eftermiddagens arrangement.
”Min mission er, at publikum skal have en hyggelig og god eftermiddag. Til den første koncert i Middelfat var der rigtig mange mennesker og en god stemning, og jeg regner med, at det bliver det samme i dag,” siger Richard Ragnvald.
Arrangementet er det sidste i en række af tre. Udover Richard Ragnvald har Bjørn Tidmand også optrådt.