Hørekoncert med Ragnvald en stor succes

 

 

 

 

 
Richard Ragnvald underholdet i 40 minutter, inden han
tog videre til Ringkøbing til dagens andet show.
(Foto: Lasse Bak Mejlvang)

Hørecentrene A/S forenede her til eftermiddag viden om høreapparater og nedsat hørelse med en koncert med Richard Ragnvald. Noget, som passede de mange gæster.

”Ja, jeg har lige fået at vide i min øresnegl, at Richard Ragnvald har fået problemer med stemme, så det bliver mig, der skal underholde. Er I klar? Rigtige venner, kan ej købes for penge. Nej, her kommer han, Richard Ragnvald.”
Stemningen var høj, da Hørecentrene A/S inviterede til koncert og oplysende arrangement i KlosterCaféen på Klostergade. 180 mennesker var mødt op, og det glædede arrangør Søren Iversen.
”Vi kunne let have delt flere billetter ud, men der var simpelt ikke mere plads,” siger direktøren, inden hans debut som sangstjerne.

Høreapparat er et tabu
For mange er nedsat hørelse og høreapparater et tabu. Ca. 15 procent af Danmarks befolkning har problemer med hørelsen, men det er kun 5 procent, der får gjort noget ved det.
”Vi prøver med et arrangement som dette at afmystificere og fortælle, at det er helt normalt,” siger Søren Iversen.
Det er det tredje arrangement, som Hørecentrene A/S afholder, og alle har været en stor succes. Søren Iversen har en simpel forklaring på, hvorfor det har været en stor succes.
”Vi giver folk en god oplevelse med god musik samtidig med, at de får en masse ny viden. Der er selvfølgelig nogle, der kun kommer for musikken, men jeg tror på, at mange alligevel tager viden med herfra,” siger han.

Richard kom forbi
Dagens hovedattraktion er dog Dansktopkongen, Richard Ragnvald. Det erkender to af dagens gæster, Lisbeth Nissen, 64 og Eva Andersen, 71, også
”Jeg bruger ikke selv høreapparat, men jeg vil gerne vide noget om, hvilke muligheder, der er, hvis det bliver aktuelt,” siger Eva Andersen, mens Lisbeth Nissen supplerer:
”Og så kommer Richard Ragnvald jo. Og det er altid godt.”
For Richard Ragnvald betyder det meget at skulle spille for de mange fremmødte.
”Det er dejligt at være på hjemmebane. Det er mit publikum. Nu skal de bare have en god oplevelse, og det er mit ansvar,” siger han kort inden koncertens start.
Den rutinerede kunstner har brugt megen tid på planlægningen inden arrangementet.
”Sangene skal komme i den rigtige rækkefølge. Og så slutter jeg selvfølgelig med ”Kære lille mormor”, siger han.

Se flere billeder fra arrangementet i billedgalleriet på forsiden.

 

 

 

 


Lisbeth Nissen og Eva Andersen var begge taget til
arrangementet pga. nysgerrighed, interesse og lysten
til at høre Richard Ragnvald.
(Foto: Lasse Bak Mejlvang)