Konservativ Ungdom mangler kun plastikstribs

Valgplakaterne er klar til at blive hængt op og slogans til at blive råbt. Nu mangler Konservativ Ungdom kun et signal fra Statsministeren, så de kan få valgt deres kandidat i Aarhus Nord ind i Folketinget.

Formand for Konservativ Ungdom i Aarhus, Lars Block Jensen, er ikke overbevist om, at valget udskrives tirsdag. Men hvis der varsles valg i næste uge, er de klar.

”Det eneste vi mangler er plastikstribs og sådan nogle småting,” siger han.

Lige som Socialdemokraterne stemmer Konservative også dørklokker. Folketingskandidat i Aarhus Nordkredsen, Nicolaj Bang har været i gang længe med støtte fra Lars og de andre KU’ere.

Aftenvandreture i villakvartere er ikke de eneste forberedelser KU’erne har gjort sig. De har skuffen fuld af hemmelige slogans og forberedte mediestunts, som kun venter på signal fra Lars Løkke Rasmussen til at blive skudt af.

”Når valget kommer, går vi amok,” siger Lars Block Jensen til Netavisen 16:30.

Hvis valget udskrives på tirsdag, falder det med stor sandsynelighed sammen med universitetets afvikling af eksamener, og det kan tvinge de politisk aktive til at droppe at gå til eksamen.

”Vi er klar over, at det er et problem, men sådan er det i ungdomspolitik,” siger Lars Block Jensen, der prioriterer et folketingsvalg højere end sine eksamener.